logo final white stroke png sa

Μας αρέσει να λέμε ιστορίες, τις δικές σας ιστορίες και το να είμαστε μέρος αυτών μας αινθουσιάζει πάντα, δημιουργώντας εικόνες που αντεχούν στο χρόνο, στα χρόνια, στις δεκαετίες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Γάμος

Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας είναι η πιο σημαντική δέσμευση για εμάς. Αγάπη, μοναδικότητα και μαγεία είναι οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας.

KeysOfArt-baptism-wedding-prewedding-photoshooting

Βάπτιση

Για μας κέντρο της φωτογράφισης βάπτισης είστε εσείς και τα μοναδικά, ζωηρά σας συναισθήματα που επιδιώκουμε να αποτυπώσουμε στην εικόνα: η ευχαρίστηση, η συγκίνηση, ο απαράμιλλος δεσμός, η τρυφερότητα, η πληρότητα… Πολλές φωτογραφικές λήψεις κατά την ώρα του μυστηρίου και προσεκτική επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες φωτογραφίες, θα μας δώσουν το ισχυρό τους απόσταγμα: τις πιο αυθόρμητες και τις πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες βάπτισης που θα μπορούν να διηγηθούν, καρε καρέ, την υπέροχη αυτή ημέρα για την οικογένειά σας.

Prewedding Short Film

Για ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα, μια βραβευμένη εταιρία παραγωγής, σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ Ταινίας. Δημιουργούμε μοναδικά Βίντεο, με πρωταγωνιστές … εσάς.

Cinematography

Το βίντεο γάμου αποτελεί ένα εξαιρετικό αναμνηστικό του γάμου σας μιας και σας μεταφέρει ακριβώς στη στιγμή, με μουσική, ήχους και εικόνες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά τη ροή και τη διαδικασία του γάμου σας, ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο και γεμίζοντας διάφορα συναισθήματα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Οι ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος είναι οι παράγοντες που υπαγορεύουν και τον ιδανικό τρόπο φωτογραφικής αποτύπωσής του. Είτε πρόκειται για την παρουσίαση στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας σας, είτε για την προώθηση μέσω των κοινωνικών δικτύων και των τυπωμένων καταλόγων σας, στο Keys of Art θα βρείτε τη φωτογραφική πρόταση που θα κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε μία έμπειρη ομάδα με πορεία αρκετών χρόνων στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε διάφορους τομείς μίας επιχείρησης. Στόχος μας είναι πάντα να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας με τους δικούς τους πελάτες.

parallax layer

Αντικείμενο μελέτης

Ήταν μεγάλη μας τιμή που μια τεράστια πολυεθνική εταιρεία στον τομέα των broadcast εφαρμογών μας έχει επιλέξει ως ένα από τα αντικείμενα μελέτης της για να παρουσιάσει την δύναμη της δημιουργικότητας από μια εταιρεία φωτογραφίας και φιλμογράφισης όπως η δική μας σε ευρύ κοινό και ειδικούς.

Ταινίες μικρού μήκους πριν τη μεγάλη ημέρα

ημιουργούμε μοναδικά short films με πρωταγωνιστές εσάς. Η φανταστική διαδικασία της κινηματογράφησης ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Παίξτε ρόλους που έχετε ονειρευτεί και διασκεδάστε μαζί μας πριν από μια εξαιρετικά σημαντική μέρα για εσάς.

Προορισμοί

Λατρεύουμε τα ταξίδια σε νέα μέρη που μας κάνουν να γνωρίζουμε νέα πρόσωπα και να ανταλλάσουμε ιδέες, συνήθειες και αισθητική. Η δραστηριότητα μας εκτείνεται – και ελπίζουμε συνεχώς για αυτό – σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε να λάβει χώρα το μυστήριο. Εκεί που θα ξετυλίγεται η ιστορία σας, θα χαιρόμαστε να είμαστε μέρος της.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

[[[["field5","equal_to","2"]],[["show_fields"]],"and"]]
1 Step 1
Ενδιαφέρομαι για
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right